Lange termijn verhuur aan de Costa Blanca

Op zoek naar een huurwoning of appartement aan de Costa Blanca, te huur op lange termijn? Adaleta beschikt over enkele appartementen en woningen te huur op jaarbasis (3-jarig contract of langere termijn). Hieronder een selectie van panden die (binnenkort) beschikbaar zijn.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of om een bezichtiging in te plannen.
Bent u op zoek naar een huurwoning in de nabije toekomst? Blijf dan deze pagina zeker opvolgen voor nieuwe updates.

Orihuela Costa

Lomas de Campoamor

Appartement van 96m2 op de eerste etage (lift) met zonnig overdekt balkon van 23m2. Op wandelafstand van meerdere commerciële centra. Ongemeubeld. Beschikbaar vanaf 01/08/24.

€ 840 / maand

San Miguel de Salinas

Penthouse appartement

Appartement van 65m2 op de eerste verdieping (geen lift) met zuidgericht balkon (13m2) en privé dakterras (68m2). Zicht op het gemeenschappelijk zwembad, en op wandelafstand van het centrum. Ongemeubeld. Keukentoestellen & airco aanwezig. Beschikbaar vanaf 01/08/24.

VERHUURD

Orihuela Costa

Lomas de Campoamor

Gelijkvloers appartement van 96m2 met zonnig overdekt terras (35m2) en zicht op Campoamor Golf. Op wandelafstand van meerdere commerciële centra. Deels gemeubeld. Beschikbaar vanaf 01/08/24.

VERHUURD

San Miguel de Salinas

Gelijkvloers appartement

Gelijkvloers appartement van 65m2 met terras en tuin zuid georiënteerd (42m2) en zicht op gemeenschappelijk zwembad. Op wandelafstand van het centrum. Ongemeubeld. Keukentoestellen & airco aanwezig. Beschikbaar vanaf 01/08/24.

VERHUURD

Orihuela Costa

Las Filipinas

Appartement van 81m2 op de tweede verdieping (met lift) en zuidgericht balkon (25m2) met zicht op gemeenschappelijk zwembad. Op wandelafstand van commerciële centra. Ongemeubeld. Parking & berging aanwezig. Beschikbaar vanaf 01/08/24.

VERHUURD

Orihuela Costa

Los Altos

Appartement van 75m2 op de tweede verdieping (met lift) met zuidgericht balkon (25m2) en zicht op gemeenschappelijk zwembad. Gemeubeld. Parking & berging aanwezig.

VERHUURD

De maandelijkse huurprijzen zijn exclusief nutsvoorzieningen (elektriciteit / water / gas).

Contact

Bezichtiging inplannen? Of bent u op zoek naar een huurwoning in de nabije toekomst? We houden u graag op de hoogte van nieuwe beschikbaarheid.
NEEM CONTACT OP
MIJN ZOEKWENSEN