Mooie 2 slpk penthouse met panoramisch uitzicht op Campoamor

Orihuela-Costa, Costa Blanca Zuid
Verkocht
Mooie 2 slpk penthouse met panoramisch uitzicht op Campoamor

OVERZICHT

REF: A-043
TYPE EIGENDOM Appartement
VERDIEPING Bovenste verdieping
SLAAPKAMERS 2
BADKAMERS 2
BINNEN OPPERVLAKTE 98 m²
BUITEN OPPERVLAKTE 25 m²
BOUWJAAR 2001
EPC In aanvraag
ONROERENDE VOORHEFFING (JAARLIJKS) € 300
LOCATIE Lomas de Campoamor
AFSTAND TOT ZEE 5 km
AFSTAND TOT GOLF 0,5 km
AFSTAND TOT COM. CENTRUM 0,6 km
Verkocht

KENMERKEN

Uitzicht

  • Zeezicht op afstand
  • Zicht op golf

Comfort

  • Ligbad
  • Douche
  • Lift

Exterieur

  • Balkon

Verwarming / Klimatisatie

  • Airconditioning
  • Gasverwarming

Welkom in

LOMAS DE CAMPOAMOR

Welkom in Lomas de Campoamor! Een levendige buurt in een groene omgeving. Met zijn zeer ruimte woningen is het geen verrassing dat velen Campoamor kiezen als hun permanente residentie.

In tegenstelling tot Dehesa de Campoamor ligt dit gebied op ongeveer 4 km van de kust. De locatie brengt echter veel voordelen met zich mee. De urbanisatie is verdeeld in verschillende fases, allen voorzien van een groot gemeenschappelijk zwembad, met ligbedden en parasols waar de inwoners doorheen het jaar gebruik van kunnen maken. De urbanisatie is beveiligd, met 24/7 bewaking.

Veel van de eigendommen op Lomas de Campoamor genieten van een open uitzicht op het omliggende landschap en zelfs zeezicht op afstand.

Golfliefhebbers zullen deze regio zeker weten te appreciëren, want deze is namelijk omringd door 4 lokale golfdomeinen. Het oefenen van je golfswing was nog nooit zo eenvoudig!
Maar ook als je niet van golf houdt, zal de groene omgeving je zeker bekoren. Zingende vogels, planten in bloei, het maakt allemaal deel uit van je nieuwe leven hier op Lomas de Campoamor.

Het lokale commerciële centrum La Fuente ligt op een steenworp afstand en verschillende andere centra zijn te voet bereikbaar.

Wandelen of fietsen zijn de ideale activiteiten langs het helderblauwe kanaal. Een verkeersvrije weg die je naar Cartagena in de ene richting, of Embalsa de Pedrera in de andere richting brengt. Deze laatste trouwens een must visit als je in Orihuela Costa verblijft!

MIJN ZOEKWENSEN