Moderne finca met prachtig uitzicht aan de Costa Blanca.

Adaleta stelt je graag deze uitzonderlijke, moderne villa met prachtig uitzicht voor. Gelegen nabij Orihuela in Zuid Spanje.

PRACHTIGE NIEUWBOUW FINCA

costa blanca

We nemen je graag mee in dit prachtige pand aan de Costa Blanca in Zuid Spanje. Deze werkelijk uitzonderlijke finca werd volledig heropgebouwd in 2019 en is tot in de details afgewerkt met kwalitatieve materialen en superieure voorzieningen.

DE WONING

De woning bestaat uit 3 verdiepingen met een totale oppervlakte van 329 m2. Enkele belangrijke karakteristieken van deze impressionante finca aan de Costa Blanca zijn:

  • Perceel van 16.000 m2
  • 5 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • Ruime woonkamer met fantastisch uitzicht op het mooie landschap
  • Familie keuken met kookeiland en inbouwtoestellen van het merk BOSCH
  • Fitnessruimte

De verschillende terrassen aan de woning zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. De grote ramen bieden een optimale lichtinval in de woning en gezien de locatie geniet je vanuit elke kamer van een waanzinnig uitzicht op de prachtige omgeving. Het huis (muren, vloer en plafonds) werden volledig geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van veiligheids-en antireflectie glas.

Ook over de klimaatregeling is goed nagedacht. Zo is er vloerverwarming als air conditioning (warm & koud) voorzien in de volledige woonst.
De finca wordt gemeubeld aangeboden, inclusief jacuzzi, verlichting en fitness toestellen.

5

DOMEIN

Naast de fantastische woonst beschikt deze finca ook over een groot perceel van 16.000m2. Aan de ingang van het perceel vind je een automatische poort met video intercom. Hierna volgt de lange oprijlaan langs de landbouwgrond met verschillende fruitbomen. Ook is het perceel voorzien van een automatisch irrigatie systeem.

DE VOORZIENINGEN

entertainment

Hou je van een dagje ontspannen aan het zwembad, wandelen in de natuur of het organiseren van een event met vrienden en familie? Deze finca is voorzien van tal van entertainment faciliteiten. Amusement gegarandeerd!

Zo is er een groot infinity zwembad van 12 x 3m met een ondiep gedeelte van 4 x 4m. Het verwarmde zwembad wordt 's avonds prachtig verlicht, want het is voorzien van fluorescerende mosaic tegels. Samen met een heldere sterrenhemel zorgt dit voor een prachtig effect.

Op het terras op de eerste verdieping vind je de jacuzzi, waar je zowel in openlucht als overdekt kan bubbelen met een onwaarschijnlijk uitzicht.
Ook een spelletje mini-golf kan, want deze werd voorzien aan de achterzijde van het huis.

Verder vind je naast het zwembad een buiten bar met buitenkeuken, BBQ zone en badkamer. Ook de LED verlichting van het huis en tuin beschikken over verschillende kleurenschema's, je bepaalt zelf de sfeer van de avond!

18
21
8
6
17
14

DE LOCATIE

Deze finca heeft een afgelegen locatie, die een gevoel van vrijheid en rust creëert. Het zorgt er tevens voor dat je dagelijks opnieuw versteld zal staan van de prachtige omgeving.
Echter, ondanks de afgelegen ligging, bereik je in minder dan 5 minuten het centrum van Torremendo of 15 minuten richting het stadscentrum van San Miguel de Salinas.

De stranden van Torrevieja of Orihuela Costa zijn bereikbaar in minder dan een half uur, net als het levendige en historische stadscentrum van Orihuela. Het huis ligt centraal tussen de luchthavens van Murcia of Alicante, die op 65km van deze finca gelegen zijn.

Verder is deze finca gelegen in speciale beschermde zone voor vogels, nl. Sierra Escalona en Dehesa de Campoamor. Er is een dichte populatie van Oehoe uilen, met zijn imposante verschijning één van de grootste uilensoorten ter wereld. Maar ook buizerds en steenarenden kunnen er worden gespot.

TECHNISCHE INSTALLATIES

We gaan over tot het technische aspect van de woning. Zo wordt de elektriciteit opgewekt d.m.v. 68 zonnepanelen met 15 kW, 24 x 48-volt accu's en 20 kW back-up generator. Alle systemen zijn volledig automatisch en kunnen worden bediend met een app op de mobiele telefoon.

Het zwembad beschikt een warmtepomp alsook over automatische chloor- en PH-machines waardoor het zwembad steeds over de juiste waardes aanneemt.

Op het domein is een watertank voorzien met een capaciteit van 22.000 liter (het water wordt aangeleverd). Er is een capaciteit van 600 liter voor warm water, die voor de helft wordt geleverd door aparte zonnepanelen en voor de helft door een luchtwarmtepomp.

Verder vinden we een septische tank en een 15.000 liter ondergrondse tank die zorgt voor de irrigatie van de bomen. Het afval- en regenwater wordt opgevangen in een aparte ondergrondse tank van 20.000 liter, die op zijn beurt weer water levert voor irrigatie.

Prijs op aanvraag.

EXTERIEUR

22
10
2
9
14
7
15
16
24
25
11
6
23
5
21
19
17
18
12
13
8
1
3
20
4

INTERIEUR

A
C
B
D
E
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
H

GRONDPLANNEN

PLANTA BAJA
PLANTA PRIMERA
PLANTA SOTANO
CUBIERTA
FACHADA

Meer informatie.

Ben je enthousiast over deze woning en wil je graag meer informatie? Contacteer ons dan via onderstaande link, mail ons via info@adaletaspain.com of bel +34 865 942 048.
MIJN ZOEKWENSEN